Транспортьори с електрозадвижване

Наличност
В наличност
Модел
130
0,00лв.
Всички цени са с ДДС!

Илинели е вносител на продуктите на датската фирма "Kongskilde". Тя е специализирана в производството на зърнопочистващи машини, пневматични транспортьори, подова вентилация, изваждащи системи и др.

Пневматичните транспортьори задвижвани от електрически двигател се използват за пренасяне на зърно (жито, царевица, ечемик, овес, ръж и др.). Намират приложение в закрити помещения и на открито. Снабдени са с количка на колела, което улеснява придвижването им от едно място до друго.

Начин на работа на машината

От натоварващия край се засмукват едновременно въздух и зърно. В засмукващия циклон зърното се разделя от въздуха по гравитачен път. Чрез ротационна клапа, зърното се насочва към разтоварващата част и се разтоварва с налягането на вече засмукания въздух. В циклона скоростта се успокоява и зърното се разтоварва.

Приложения на пневматичният транспортьор

ОБСЛУЖВАНЕ НА ТРУДНО-ДОСТЪПНИ ТОЧКИ: Машината е лесно подвижна и може да се позиционира в трудно-достъпни точки. Там, където не може да достъпи челния товарач или друга стандартна транспортна техника, идва на помощ пневматичния товарач – дъна на силози с остатъчно зърно, ъгли и колони в плоски складове.

ЗАМЕСТВАНЕ НА ЧОВЕШКИЯ ТРУД: Чрез машината, на практика се елиминира изцяло ръчния човешки труд, тъй като тя извършва целия процес на товарене и разтоварване.

ЛЕСНО И ЕВТИНО ТРАНСПОРТИРАНЕ НА МАШИНАТА: Транспортирането на машината до различни дестинации е бързо и евтино (за разлика от по-тежката техника). Нашата машина се придвижва с обикновен товарен бус.

ЗАПАЗВАНЕ ЦЯЛОСТТА НА ЗЪРНОТО: Когато се претоварва зърно, Вашето желание е да не се поврежда ценната стока. Това се постига с начина на работа на пневматичния транспортьор – зърното не е изложено на механични удари и деформация.

БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА РАБОТА: Начинът на работа с машината се характеризира с безопасност и чистота. Няма открити и опасни за работни части, липсват и облаците от прах, който се образуват, при работа с натоварващ шнек или при почитване на остатъчно зърно, чрез човешки ръчен труд.

НАМЕСА ПРИ АВАРИЙНИ СИТУАЦИИ: Машината е полезна и при редица аварийни ситуации – отказ на наличната транспортна техника, почистване на разпиляно зърно, изолиране на влажно зърно и т.н.

Технически данни може да намерите в прикачените снимки!!!

Цена:

За тези продукти се оформя индивидуална оферта към всеки клиент, където е описан и срока за доставка.

Сподели