Количката е празна
За нас - най-важeн е клиентът а за него цената и качеството. Ние осигуряваме и двете.

Екипът на Илинели има дългогодишен опит в продажбите и монтажа на  оборудване за зърно-съхранение.

Дружеството доставя оборудване на водещи европейски  компании: Scandia-Elevator (Швеция) – производител на редлери и елеватори, Kongskilde (Дания) – производител на почистващи машини, пневматични транспортьори, редлери и вентилационно оборудване, Supetech Agroline (Дания) – производител на измервателно оборудване, Nord Mills - производител на мелници, пневматични транспортьори, транспортьори за дървесина, Ziehl Abegg - производител на вентилационни системи и др.

Нашият екип е убеден, че въз основа на опита си в дейностите – консултиране, проектиране, монтажи, както и с богатия асортимент на предлаганите продукти,  може напълно да отговори на нуждите по съхранение и обработка на зърното.

Основното предимство на Илинели е, че има възможност да предоставя на клиентите си пълни решения. Това е важно предимство от много гледни точки – при инженерното проектиране на цялостното съоръжение, логистиката,   правилното бюджетиране на разходите, осигуряване на гаранционно поддържане в следпродажбения период.

Ние ви предлагаме:

  • посещение на място и обсъждане на продуктовата конфигурация, която подхожда най-много на вашите специфични нужди;
  • изготвяне на бизнес – план и консултиране за източниците на финансиране на проекта – от публични и частни фондове за финансиране;
  • изготвяне и оценяване на инженерен проект на съоръжението;
  • пълна логистика на процеса на доставките на оборудване – организиране на транспорт и проверка целостта на доставките;
  • координация на монтажните работи и монтаж на съоръжението;
  • гаранционна поддръжка на съоръжението;